Cijene energenata svakodnevno rastu, stoga je ekonomska isplativost ulaganja u kvalitetnu termoizolaciju višestruko isplativa i neupitna, kako na novim objektima, tako i na starogradnji, s tim da stariji stambeni objekti s kvalitetnom, novom termoizolacijom itekako postižu veću vrijednost na tržištu nekretnina.

U našoj ponudi imamo stiropor, stirodur i kombi ploče, te kamenu i staklenu vunu kao vrhunske termoizolatore.

Čest problem gradnje predstavlja hidroizolacija koja ili zbog što veće uštede ili zbog nepoštivanja zakona struke u startu ne biva korektno odrađena, pa dolazi do prijevremenog propadanja objekta ili niza drugih problema. Da sanacija ne bi bila višestruko skuplja od prvobitnih troškova, valja hidroizolaciju provesti kvalitetno pri samoj izgradnji objekta i proizvodima renomiranih proizvođača. Tvrtka Kušer d.o.o. u svom prodajnom asortimanu nudi proizvode marke Sika, bitumenske trake i premaze i Katran hidroizolacije.

Kvalitetnom hidroizolacijom postiže se na kakvoći života i zdravlju korisnika stambenih objekata, postiže se duža trajnost samog objekta i materijalnih dobara u njemu. U našoj ponudi imamo izolacijske proizvode za hidroizolaciju podzemnih građevina, tunela, bazena, ribnjaka i jezera, temelja, sanitarnih prostorija, balkona i terasa, spremnika tekućina i krovova.